HTML

Mert értelmes emberek mindig vannak

A blog az élményeimből táplálkozik, célja a különösen értelmes emberek bemutatása, persze a fogalom 100%-ban idézőjelbe tett értelmével. Bejegyzés feltehetőleg akkor lesz, ha találok valami arra méltót, de nem kell félni, ha nyitott szemmel jár az ember az értelem csillanásait bárhol észreveheti Észervételeidet és hasonlatos élményeidet a byszolo@freemail.hu -ra küldd

Friss topikok

Bevásárlókocsi

2009.02.07. 21:31 :: Kharex

Na ma is írok valamit, ezúttal egy régebbi történet

A helyi Matchban jó két-három (vagy lehet hogy több) éve rendszeresítették  a bevásárlókocsit, a sima egyszerű bevásárlókkosár teljes eltörlése melett. Így ha mostanság be akarsz jutni vagy bevásárlókocsival teszed azt, vagy nem engednek be (bár a nemrég szerződtetett sekurityok már leszarják mivel mész vásárolni). Mindez szép és jó, már csak a kocsik kihelyezéséi stratégiájával van baj, ugyanis az esetek többségében a kihelyezett bevásárlókocsik száma x-10, ahol x az egyszerre bejutni kivánó vásárlók száma, tehát minimum 10 ember fog kinnt várakozni, és lecsapni a kijövő kocsira, meg sem várva míg betolod a helyére, hanem egyszerűen megkérdezik hány forintos van benne, kifizetik neked és már viszik is.

Történt hogy komótosan toltam kifelé a bevásárlókocsit, tele az általam vásárolt termékekkel, amikor is egy középkorú nő betoppant elém, és megkérdezte mennyi van a kocsiban. Mivel akkor még az általam vásárolt cuccok is benne kaptak helyet kinyögtem neki hogy 2000. Erre ő nagykomolyan felméri a pénzberakó nyílást, és hangosan rámcáfol a következő szavakkal:

-De hát ebbe nem is lehet papírpénzt tenni!

A helyzet mára megoldódott, hiszen mint már említettem a securityok azt is elnéznék ha atombombával sétálnál befelé, kaftánban és hosszú szakállal.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ertelmesek.blog.hu/api/trackback/id/tr98929114

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása