HTML

Mert értelmes emberek mindig vannak

A blog az élményeimből táplálkozik, célja a különösen értelmes emberek bemutatása, persze a fogalom 100%-ban idézőjelbe tett értelmével. Bejegyzés feltehetőleg akkor lesz, ha találok valami arra méltót, de nem kell félni, ha nyitott szemmel jár az ember az értelem csillanásait bárhol észreveheti Észervételeidet és hasonlatos élményeidet a byszolo@freemail.hu -ra küldd

Friss topikok

Az a fránya kabát

2009.02.04. 20:50 :: Kharex

Szép, esős nap virradt ma is ránk (és lassan el is múlik), de ez nem akadályozott meg engem abban hogy kedvenc (és egyetlen) műbőrkabátomban sétáljak be a suliba meg vissza. A dolog egyetlen szépséghibája az volt hogy se a kabát cipzárja, se a pulcsi cipzárja nem működik, ezért arcomra fagyott mosollyal, gyakorlatilag egy szál pólóval a mellkasom elött sétáltam ebben az idült, szép időben. (és ebben a pillanatban magamat is kirakhatnám a blogra, elvégre éppen a értelmesen viselkedtem, de mit csináljak nem túl bő a ruhatáram mostanság)

Épp nagy vígan sétálgatok hazafelé a suliból, amikor szembe jön velem egy 40-50 körüli pár, mindkettejükről süt az inteligencia. (még szerencse hogy fényre sötétülő szemüvegem van, különben megvakulok) Amint megpillantanak a nő súgott valamit a férfinak, majd amikor találkoztunk a csávó elémállt (a vicc a dologban: még nálam is alacsonyabb volt pár centivel) és jó hangosan érdeklődni kezdett:

-Na idefigyelj te huligán! Miért nem húzod fel a cipzárt a kabátodon? Azt hiszed ettől vagy menő?! Mi?! Ha mégegyszer meglátlak így úgy hasba váglak hogy a Hejmpálban kötsz ki! ( A Heim Pál-t fonetikusan írtam, ahogy ő is kiejtette)Remélem megértettükk egymást fiacskám!- ezzel még rámmorrantott egyet, és elégedetten távozott feleségével együtt

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ertelmesek.blog.hu/api/trackback/id/tr87923164

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása