HTML

Mert értelmes emberek mindig vannak

A blog az élményeimből táplálkozik, célja a különösen értelmes emberek bemutatása, persze a fogalom 100%-ban idézőjelbe tett értelmével. Bejegyzés feltehetőleg akkor lesz, ha találok valami arra méltót, de nem kell félni, ha nyitott szemmel jár az ember az értelem csillanásait bárhol észreveheti Észervételeidet és hasonlatos élményeidet a byszolo@freemail.hu -ra küldd

Friss topikok

Gyermeknevelés felsőfokon

2009.01.22. 14:48 :: Kharex

Na meg is fog születni az első bejegyzés, remélem tetszeni fog:

Nemrég, pár hete esett meg a következő eset a metró Gyöngyösi utcai megállójában. Akkor eléggé esett az eső, így aki csak tehette esernyővel járt. Így cselekedett az az úrimber is, aki pár éves kisfiával együtt mászkált a peronon. A kissrácnak eléggé tetszhetett a biztonsági sáv, ugyanis mindent megtett hogy arra lavírozzon. Apja, aki tisztában volt annak a következményeivel hogy mi történhet akkor ha a gyerek véletlenül beesik a metró elé gondolta itt a remek alkalom a fiú leszoktatására arról hogy a peron szélére áll. Ezt pedig azzal a módszerrel oldotta meg hogy a kisgyereket jó erősen hasbaszúrta az ernyővel, és még egy figyelmeztető, és jó célzatú:

-Nem mész oda bazdmeg-gel is kiegészítette cselekedetét.

A gyerek eléggé szarul volt, próbálta kiheverni az ütést, és ugye közbe sírni is kezdett, amire az apuka szintén egy szerető szülő gondosságával reagált:

-Most meg mi a faszért sírsz?- érdeklődött kedves, üvöltözős hangnemben

-Megütöttél- válaszolta a megszeppent kisfiú két szipogás között

A gondos apa látta már hogy itt bizony gondok vannak, a gyerek nem fogta fel hogy miért kapta a nevelő célztú hasbadöfést, így lassú elnyújtott hangon magyarázatba fogott:

-Te egy retardált hülye vagy bazdmeg?- érdeklődött finoman- azért vágtalak hasba hogy neveljelek. Hát még ezt sem fogtad fel?!

Ekkor megérkezett a metró és én felszálltam, így  a jelenet további történéseiről lemaradtam.

Szólj hozzá!

Címkék: gyermeknevelés felsőfokon

A bejegyzés trackback címe:

https://ertelmesek.blog.hu/api/trackback/id/tr93895619

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása